Home » » 'Romantik Komedi 2 Bekarliga Veda izle full izle Tek Part izle

'Romantik Komedi 2 Bekarliga Veda izle full izle Tek Part izle




İlk film olan Romantik Komedi’nin devamı niteliğindeki Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda filmi, bir grup insanın ilişkilerine dair komik bir film aslında.
Düğün için gün sayan Esra’nın arkadaşı Didem de arkadaşları arasında tek bekar kalacağı için sevgilisi Cem’i evlenmeye ikna etmeye çalışacaktır. Ancak kariyer planları yapan Cem, yeni bir film için çekimlere başlayacaktır. Bu durum Didem’i iyice kızdırır. Cem’i takip etmeye başlayan Didem, Cem ve diğer erkeklerin Antalya’da bir otelde bekarlığa veda partisi vereceklerini öğrenir. Bunun üzerine kızlar otele bir şekilde girmenin yollarını ararlar.
2012 Şubat ayında gösterime giren film Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda’nın yönetmenliğini ilk uzun metraj filme sahip Erol Özlev yaptı. IMDb kullanıcılarından 5.4 puan alan filmin kadrosunda Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı ve Sinem Kobal gibi ünlü isimler yer almakta.

Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Full HD izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Tek part izle


Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger