Recent Movies

Cinnet - Modus Anomali

Cinnet - Modus Anomali
Ailesiyle güzel zaman geçirmek için tatile çıkan bir adam ormanda yabancı birisiyle tanışır bir anda kendinden geçer uyandığında ailesinden yanında kimse yoktur ailesini bulabilmesi için heryerde duran alarmlı saatlerle yarışması gerekir.

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After Earth

Dünya Yeni Bir Başlangıç - After Earth
Dünya Yeni Bir Başlangıç filminde insanlar dünyayı terk etmiş başka gezegenlere yerleşmişlerdir. Yaşamlarını artık diğer gezegenlere göre adapte etmişlerdir. Yaklaşık 1000 sene sonra Cypher ve oğlu Kitai uzay gezisine çıkarlar , uzay gemileri arıza yapınca dünyaya inmek zorunda kalırlar Cypher ağır yaralıdır. Dünyada çeşitli yaratıklar vardır. Macera dolu bir bilimkurgu filmi ,başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith bulunuyor.

The Wolverine

The Wolverine

Wolverine bu sefer Japonya'ya geçiyor ve samuraylarla savaşıyor. 1982'de dört bölüm halinde yayınlanan çizgi-roman bölümünden uyarlanacak olan filmde, Wolverine gerçek aşkı Mariko Yashida'yı bulmak için Japonya'ya gider. Ülkeye ulaştığında Mariko'nun soğuk kapli bir iş adamıyla evlendiğini öğrenir. Başrollerini Hugh Jackman, Will Yun Lee ve Tao Okamoto oynadığı filmin yönetmenliğini James Mangold yapıyor.

The Wolverine 2013 X-Men serisinin son filmi olarak görünüyor ... 

The Wolverine Full hd film izle iyiseyirler diler

Percy Jackson 2 Canavarlar Denizi

Percy Jackson Canavarlar Denizi

Olympus'un Deniz tanrısı olarak bilinen Poseidon'un Oğlu olan Percy Jackson'ın maceralarını anlatan bir filmdir. Thor Freudenthal'ın yönetmenliğini üstlendiği Percy Jackson filminin ikinci serisi olan bu filmle devam ediyor. Percy Jackson bu kez bir efsane olan Altın Postu bulmayı deniyecektir. Görevi tamamlayabilirse ihanete uğramış kamplarını ve Olympos'u kurtarabilecektir. Birince filmde olduğu gibi yine arkadaşlarıyla bir maceraya atılan Percy Canavarlar Denizine doğru yola çıkmıştır Titanlar Ve sihirdarlar ile dolu olan bu yolculukta Hem kuzeni olan Luke'u durdurmalı
hemde uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmayı başarabilmelidir. İlk filminde büyük bir izlenme kitlesine sahip olan filmin ikinci bölümünüde 

Elysium Yeni Cennet

Elysium Yeni Cennet

Dünya 'nın nüfus artışından dolayı insanlara artık güvenli bir ortam sağlayamaması sonucu , 2159 yılında insanları iki türe ayırmışlar. Elysium'da yaşayan asil zenginler ve dünyada yaşayan sefil insanlar. Sekreter Rhodes Elysium'daki kuralların korunması ve dünyadan göçe karşı aşırı tedbir alınmasını kimsenin göç etmemesini istemektedir. Adamımız max hem kendi yaşamını hemde dünyanın sonraki yaşamını nasıl etkileyecektir? Elysium Yeni Cennet full hd film izle iyiseyirler diler.



Riddick 2

Riddick
Üzerinde kimsenin yaşamadığı sanılan güneş'ışınlarının kavurduğu bir gezegende kendini bulan Riddick bir anda savaşçı uzaylı bir türün saldırılarına maruz kalır. Yaşam savaşı veren Riddick işaretlerle uzaya sinyal verir 2 gemi cevap verir. Gelen gemilerden bir tanesi paralı asker doludur diğeri ise Riddick tanıyan bir kaptandır. Riddick 'in kellesini isteyen kaptan elinden geleni yapacaktır. Vin Diesel , Karl Urban 'ın başröllerinde oynadığı yapıut izleyicilerden olumlu puan almıştır. Riddick 2013 full hd film izle iyiseyirler diler.

Kaçış Planı - Escape Plan

Kaçış Planı - Escape PlanBir yapısal güvenlik uzmanı kendisine tuzak konularak, dünyanın en gizli ve korunaklı olan hapishanesinde bulur. Buradan kaçmak için yetenelerini kullanması ve içeriden yardım alması gerekmektedir.


Açlık Oyunları 2 Ateşi Yakalamak

Açlık Oyunları 2 Ateşi YakalamakAçlık oyunları 2 ateşi yakalamak filmi ile devam ediyor Katniss Everdeen , İlk filmde zor şartlar altında bile galip gelebilmiş hayatta kalmayı başarmıştır. Binlerce izleyiciye kendilerinin neler başarabileceklerini göstermiştir. Açlık oyunlarını kazandıktan sonra mıntıkaları tek tek ziyaret edececek ziyaretleri sırasında isyan çıkarak ortalık karışacaktır. Başkan bu durumdan dolayı kurnazca planlar yaparak çeyrek asır açlık oyunlarını ortaya çıkartır. Katniss Everdeen bu turnuvaya katılmak zorunda kalır. Açlık Oyunları 2 Ateşi Yakalamak full hd film izle iyiseyirler diler.

Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri


Ölümcül Oyuncaklar Kemikler Şehri

Sihirbazlar Cetesi

Sihirbazlar Çetesi - Now You See Me
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Hd Film İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger